Δωρεάν τρόποι Διαφήμισης & Αύξησης Επισκεψιμότητας της Επιχείρησής σου στο Internet!

” Αν το άρθρο αυτό σας φάνηκε χρήσιμο και σας βοήθησε τότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας “

Έχετε ολοκληρώσει την Κατασκευή της Ιστοσελίδας σας και τώρα αρχίζει το δύσκολο κομμάτι που είναι η Προώθησή της αλλά υπάρχει περιορισμένο Budget για να Στηθούνε οι Διαφημιστικές Καμπάνιες γιατί η διαφήμιση είναι δαπανηρή και μπορεί να σε βγάλει από τον προϋπολογισμό.

Δεν υπάρχει λόγος για να αγχώνεσαι γιατί υπάρχουν Τρόποι για φέρεις Traffic στην Ιστοσελίδα σου Οργανικά για την Προωθήσεις.

Στο άρθρο αυτό θα σας προτείνουμε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους εσείς θα μπορέσετε να Προωθήσετε την Ιστοσελίδα σας από μόνοι σας χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ.

Να θυμάστε θέλει δουλειά, απόκτηση γνώσης & προσωπική εργασία.

Βασική Αρχή

“Βρες αλλά και Δημιούργησε την Δικιά σου Αγορά Στόχο (target group) στο Internet, επικεντρώσου στους στόχους σου και δώσε χρόνο στην Επιχείρησή σου να αναπτυχθεί σωστά χτίζοντας Αξία.”

#Δώσε Αξία στην Ιστοσελίδα σου

Είτε στοχεύεις σε τοπικούς πελάτες, είτε σε παγκόσμιο επίπεδο η Ιστοσελίδα σου καλό θα είναι να παρέχει σωστές Πληροφορίες να εξηγεί με σαφήνεια τι κάνεις.

Για παράδειγμα:
1) Να είναι εύκολος στη χρήση και να μην κουράζει τον επισκέπτη.
2) Να είναι Mobile Frendly και να φορτώνει γρήγορα.
3) Να υπάρχουν Λογότυπο, γραφιστικά, φωτογραφίες αλλά και Brand Collor χρώματα που θα χρησιμοποιείς όχι μόνο στην Ιστοσελίδα σου αλλά και στην Επιχείρησή σου γενικότερα.
4) Να είναι βελτιστοποιημένο ως προς της Μηχανές Αναζήτησης (SEO)
5) Να μπορεί ο Χρήστης να βρίσκει τα στοιχεία της Επιχείρησης εύκολα (τηλέφωνα, διευθύνσεις, email κ.τ.λ.) και να μπορεί να καλεί κατ’ ευθείαν από το κινητό του.
6) Να υπάρχει ποιοτικό περιεχόμενο (blog & video)
7) Ενσωμάτωση Social Media.
8) Φόρμες εγγραφών στο Newsletter.

#Αξιοποιήσε σωστά τα Social Media

Είναι αλήθεια ότι τα Social Media αποτελούν μέρος της καθημερινότητας τόσο σε ατομικό αλλά και σε Επιχειρηματικό Επίπεδο, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αλληλεπιδρούν και συνδέονται μεταξύ τους σε όλη την γη, πως όμως μια Επιχείρηση μικρή ή μεγάλη θα μπορέσει να ανταπεξέλθει μέσα σε αυτό το χάος και τον Ανταγωνισμό?

Τα Social Media είναι ένα εργαλείο προβολής με μεγάλη δύναμη και καλό θα είναι να χρησιμοποιήσουμε αυτήν τη ¨δύναμη¨ με διαφορετικό τρόπο το καθένα, και αυτό από μόνο του είναι εκπληκτικό γιατί σε κάθε Social μπορείς να αναδείξεις διαφορετικές πτυχές αλλά και να κάνεις διαφορετικό Marketing στο καθένα ξεχωριστά.

Καλό θα είναι να είσαι σε όσο περισσότερα Social Media γιατί αυτό βοηθάει και στην κατάταξη στης μηχανές αναζήτησης, να θυμάσαι ότι θέλει δουλειά και υπομονή από μέρος σου και θα χρειαστεί να κάνεις αλλά και να μάθεις πράγματα, σε επόμενα άρθρα θα εξηγήσουμε τί μπορούμε να κάνουμε στο καθένα ξεχωριστά αλλά και τί εργαλεία θα χρησιμοποιήσουμε.

#Google my Business

Τί είναι και τί μπορεί να κάνει για την Επιχείρησή σου.

Το Google my Business είναι στην ουσία η πλατφόρμα καταχωρήσεων της Google για της Επιχειρήσεις και το ποιο σημαντικό ότι είναι δωρεάν.
Καλό θα είναι να έχουμε μια Σωστή και Ολοκληρωμένη Καταχώρηση της Επιχείρησής μας για να μπορούμε να δώσουμε στους υποψήφιους πελάτες μας που ψάχνουν στην Google της σωστές πληροφορίες για την Υπηρεσία ή Προιόν το οποίο ψάχνουν και όχι μόνο. 

Στο Google my Business μπορείς να προσθέσεις:

Τηλέφωνο 
Ιστοσελίδα
Διεύθυνση 
Φωτογραφίες
Ωράριο Λειτουργείας
Κατηγορία Επιχείρησης 
Περιοχές Εξυπηρέτησης 
Τρόπους Πληρωμής
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Περιγραφές Προϊόντων 
Γρήγορη Περιγραφή της Επιχείρησης 
Ημερομηνία έναρξης της Επιχείρησης

Διαδικασία πιστοποίησης

Η διαδικασία πιστοποίησης θα περιλαμβάνει την παραλαβή ταχυδρομικά μιας κάρτας στη διεύθυνση που έχει δηλωθεί ως έδρα της επιχείρησης, με έναν κωδικό επαλήθευσης. Μόλις παραληφθεί η κάρτα, θα π

ρέπει να εισαχθεί ο κωδικός στη Google My Business καταχώρηση.

#Δωρεάν Καταχωρήσεις σε Επαγγελματικούς Οδηγούς

Οι Δωρεάν Καταχωρήσεις σε Επαγγελματικούς Οδηγούς είναι μια στρατηγική που ακολουθάνε οι περισσότερες Επιχειρήσεις, είναι μια στρατηγική που βοηθάει πολύ στην κατάταξη στης μηχανές αναζήτησης, υπάρχουν πολλοί αξιόπιστοι Επαγγελματικοί Οδηγοί.

#Δημιουργία Block

Ένα από τα ποιο σημαντικά πράγματα που πρέπει και επιβάλετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε την Δημιουργία Block στο Website σας. Το Block έχει πολλά οφέλη στο SEO γιατί με της λέξεις κλειδιά και φράσεις σε βοηθά να γίνεις περισσότερο ορατός στης μηχανές αναζήτησης. Βάλε μια Στρατηγική για το Block σου και ανάλογα με τον κλάδο που δραστηριοποιείται η Επιχείρησή σου και γράψε τα 10 πρώτα κύρια άρθρα που θα πρέπει να έχεις στο Website σου.

Με την δημιουργία Block μπορείς να γίνεις ειδικός στον τομέα σου και να χτίσεις σχέση με τους υποψήφιους πελάτες σου γράφοντας χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, ο υποψήφιος πελάτης  θα ενημερωθεί άμεσα από εσάς για το προϊόν που τον ενδιαφέρει, θα αποκτήσει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για αυτού που ψάχνει και είναι πολύ πιθανό, όταν ολοκληρώσει την ανάγνωση του άρθρου, να παραμείνει στη σελίδα σας και να περιηγηθεί στα προϊόντα, με απώτερο σκοπό την αγορά.

Προσπάθησε το ένα άρθρο με το άλλο να συνδέονται με λέξεις κλειδιά μεταξύ τους, αυτό συμβάλει στο να μην φεύγει γρήγορα ο χρήστης από το Website σου. Πρόσθεσε Social Share Buttons στις αναρτήσεις σου, ώστε οι αναγνώστες να μπορούν εύκολα να τις μοιράζονται και έτσι περισσότεροι άνθρωποι να ανακαλύπτουν εσένα και την επιχείρησή σου.

Με το Block δημιουργείς Brand Name και βοηθάει την εταιρεία σας να καθιερώσει το όνομά της, να θυμάσαι ότι η συγγραφή του block θέλει χρόνο, στρατηγική και μοναδικότητα από την μεριά σου, μην ξεχνάς ότι ο υποψήφιος πελάτης διαβάζει για την Επιχείρησή σου. Μην βιάζεσαι να γράψεις πολλά και μικρά άρθρα αλλά ούτε και κατεβατά ολόκληρα, αυτό που πρέπει να γράψεις είναι οι γνώσεις και οι εμπειρίες που έχεις για το αντικείμενό σου.

#SEO

Το να βελτιώσετε της σελίδας σας είναι από τα πλέον σημαντικά ζητήματα για τη μακροχρόνια κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης. Ο καλύτερος τρόπος για να φέρετε επισκεψιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης είναι να δείτε τι ψάχνουν στο Internet οι χρήστες που να είναι σχετικό με το αντικείμενο της Επιχείρησής σας. Πιο συγκεκριμένα ποιες είναι οι λέξεις-κλειδιά με ικανοποιητικό αριθμό μηνιαίων αναζητήσεων που ψάχνει το target group σας.

Επίσης η Ιστοσελίδα σας θα πρέπει να έχει βελτιστοποιηθεί (Optimized) από την αρχή της κατασκευής της. Φροντίστε επίσης το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας σας να είναι ποιοτικό και τέλος να είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης

#EMAIL MARKETING

Το Email Marketing είναι ίσως ο ποιο παρεξηγημένος τρόπος προώθησης προϊόντων & υπηρεσιών αλλά ταυτόχρονα και ο ποιο αποδοτικός, η πρώτη προτεραιότητα που θα πρέπει να έχεις είναι να Χτίσεις την Λίστα σου η οποία θα πρέπει να έρχεται από διάφορες πηγές όπως το Block που αναφέραμε ποιο πάνω ή μια φόρμα Επικοινωνίας από την Ιστοσελίδα σας και γενικότερα υπάρχει μια ολόκληρη Στρατηγική συλλογής επαφών για να κάνεις Email Marketing.

Η Λίστα είναι το Περιουσιακό Στοιχείο της Επιχείρησή σου  γιατί με αυτήν χτίζεις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους υποψήφιους πελάτες σου. Το email marketing είναι ο πιο σύγχρονος και αποδοτικός τρόπος να προσεγγίσει η κάθε επιχείρηση το κοινό της χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα.

Η αποστολή email είναι το αποδοτικότερο κανάλι Marketing που υπάρχει σήμερα. Tα email παράγουν 9 φορές περισσότερες πωλήσεις Online, απ’ ότι όλα τα κοινωνικά δίκτυα μαζί. Αν είσαι λοιπόν ελεύθερος επαγγελματίας ή έχεις δική σου επιχείρηση και θέλεις περισσότερους πελάτες και πωλήσεις, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το email Marketing.

Στόχος του email Marketing είναι να κάνεις τον άγνωστο επισκέπτη να σε γνωρίσει, να βρει ενδιαφέρον στις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου και εν τέλει να σ’ εμπιστευθεί (know you, like you, trust you). Μόνο τότε ενδέχεται να γίνει πελάτης σου. Κι αυτό θα το πετύχεις μόνο, κάνοντας τακτικό Follow-Up με email Marketing…

E-mail Marketing για Επιχειρήσεις 

Χτίσε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σου!

Ξεκίνα Email Marketing με το Mailer Lite!

Πως να Δημιουργήσεις λίστες, να φτιάχνεις Αυτοματισμούς και να στέλνεις Email Δωρεάν! 

#VIDEO MARKETING

Μετά την Google η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης είναι το Youtube, εκεί μπορείς να δημιουργήσεις το κανάλι της Επιχείρησή σου για να προβάλεις τα Video σου και να αποκτήσεις μεγαλύτερη προβολή στην αναζήτηση.

Η δημιουργία Video θέλει κάποιες γνώσεις και εξοπλισμό, τί κάνουμε αν το bugdet για εξοπλισμό είναι περιορισμένο? η απάντηση είναι απλή, σε πρώτη φάση ξεκίνα με το κινητό σου. Υπάρχουν προγράμματα επεξεργασίας Video που μπορείς να μάθεις γρήγορα δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος σε πρώτη φάση.

Αν χρειαστεί να βγεις εσύ να παρουσιάσεις τα προιόντα ή της υπηρεσίες της Επιχείρησής σου  καν το χωρίς δεύτερη σκέψη, με αυτόν το τρόπο θα σε γνωρίσουν καλύτερα οι υποψήφιοι πελάτες σου και θα χτίσεις σχέση εμπιστοσύνης.

Σχετικα με εμενα

ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ

Δημιουργώ Ιστοσελίδες, αναπτύσσω το Brand και το Πελατολόγιό για την  Επιχείρησή σου και εκπαιδεύω επιχειρηματίες στο Internet Marketing για να αναπτύξουν την Επιχείρησή τους με απλό τρόπο.

#nickxalkidis
Translate »